baralillamarie

Dåligt med uppdatering....

Kategori:

Nu har jag varit så himla dålig att uppdatera här. Men det har helt enkelt varit fullt upp.

I lördags var det dop. Och inte vilket som helst utan min kära systerson som numera heter Propelliot, Bälliot, Svälliot. Eller hur var det nu, syster ? ;)
Det var i alla fall världens finaste dop, och jag fick stå där framme och hålla lilla guldklimpen. Det var stämningsfullt i kyrkan med fin sång. Kom några tårar såklart. Jag är så himla blödig :) men jag tycker ju så mycket om det där lilla killen. Så det är svårt att hålla igen... Tack M & H för att jag fick vara delaktig! Betyder så mycket. Mitt uppdrag som fadder har precis börjat!I och med att jag har någon himla förkylning som åker runt i kroppen så har det inte blivit någon träning på många veckor. Men promenader varje dag blir det i alla fall. Minst två varje dag på ungefär 45 - 60 minuter per gång. Och det är ju skönt att man får röra på sig så pass ändå :) skönt att komma ut i kylan efter en hel dag inne på jobbet!

Jag och Bamse tränar lite hela tiden. Vi har börjat lite med apporten. Jag vet inte om vi gör rätt men jag tror det. Det är otroligt vad snabbt han förstår vad jag vill. Och så tränar vi ställande under gång ( tror jag det heter ), lite ute men mest inomhus. Och såklart sitt, ligg, stå på lite håll. Och inkallning. Han verkar tycka att det är lika kul som mig. Men det kanske mest är det smarriga godiset han tycker är kul.

Har precis varit ute på en timmes promenad. Det firar vi med kaffe och choklad i olika varianter. Mums!

.M.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: