baralillamarie

Härligt nyp i kinderna ute nu :)

Kategori:

Ja vi har gått en myspromenad jag och Bamse. Ganska lugnt tempo. Han gick och strosade lite lugnt idag min lillbjörn!
Härligt friskt ute idag. Lite halt och knöligt bara på vägarna här hemma, så idag blir det inget joggingpass som stod på schemat! Får ta det någon annan dag istället. Kanske lägger på det på något gympass istället.

Idag blir det fullt ös på jobbet. Och ikväll kommer mamma och ska bli fin! :)

Nu ska vi göra oss klara!

Kram .M.

Kvällspass avklarat!

Kategori:

Nu har jag avklarat mitt axlar, triceps och bröstpass! Skönt att jag fixade att ta mig iväg själv. Tycker faktiskt att det är mycket roligare när man tränar två och hjälps åt. Dessutom vågade jag inte köra bänkpress när jag var ensam... Har en tendens att inte orka dom sista repetitionerna. Det som var kul idag var att jag fixade dips på bänk :) skulle gör tre ggr max, och jag tror att jag gjorde ca 3 x 12. Och sedan avslutade jag med att göra ett extra set.. :) lade på en benövning också medan jag väntade på en annan maskin :)

Och så hade jag fått ett paket idag från fitnessbutiken med ett par söta träningshandskar i. Svarta och rosa :) så himla fina. Och sköna! Var lite orolig för storleken men dom passade perfekt. När jag kört utan så har jag fått ont i händerna, men inte idag :)

I ugnen står torsken och svettas! Fortsätter på fiskbanan nu när jag kan ;) slängde ihop nått med crème fraîche , cocktailtomater, citron, grönsaksbuljong ( fond du chef), matlagningsgrädde, salt, peppar och lite dill. Hoppas det smakar! Till det serverar jag kokta grönsaker.

Nu avrundar jag dagen med en kopp kaffe framför tvn. Bamse sover nöjt bredvid mig. Tufft att jobba och leka med Moa ( min chefs rhodesian ridgeback ).

Imorgon väntar en ny, spännande dag!

.M.

Gooood morgonpromenad :)

Kategori:

Sitter och intar morgonkaffet med min obligatoriska sked honung! Har börjat med att alltid ta en sked på morgonen. Det sägs vara bra i förebyggande syfte... Så det tror jag på! Och så är det så himla gott till kaffe med mjölk!

Strax på väg ut på morgonprommis!

.M.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3507258/images/2012/pic_508f6ba4ddf2b3733e000d05.jpg" class="image">

Gooood morgonpromenad :)

Kategori:

Sitter och intar morgonkaffet med min obligatoriska sked honung! Har börjat med att alltid ta en sked på morgonen. Det sägs vara bra i förebyggande syfte... Så det tror jag på! Och så är det så himla gott till kaffe med mjölk!

Strax på väg ut på morgonprommis!

.M.

Snö i massor och lugn soffkväll!

Kategori:

Sitter i soffan efter en skön kvällsprommis med mamma och Bamse. Har lagat lite god lax också ikväll. Bäst att passa på när råttan är borta! :)

Nu sitter jag med min kaffekopp och kollar på ensam mamma söker. Bamse tuggar nöjt på sitt ben. Trött efter en lång arbetsdag.

Imorgon tänkte jag pallra mig till gymmet på kvällen. Och en PW på morgonen. Vi får se hur det stämmer imorgon :) promenader blir det ju i vilket fall när man har hund. Tur är ju det :)

Jag suktar efter ett par skyhöga stövletter som jag provade på scorett i Valbo igår... 13 cm klack. Hm. Det innebär en decimeter längre än Matte. Så realistiskt sett så kommer jag kanske inte använda dom så mycket som jag borde... Men dom var ju sååå snygga. Hittade bild men jag tyckte inte att dom gjorde sig rättvisa på den. Snyggare i verkligheten. Men ni får se ändå.

.M.

Mysig snöpromenad :)

Kategori:

Vi har precis varit ute i snövädret, jag och min lilla Bamse! Jag tycker ju att det är mysigt värre med snö och Bamse verkar tycka om det ännu mer ön mig... Om det nu är möjligt :)

Den här veckan ska han vara med mig på jobbet varje dag :) Utom fredag då husse är hemma. ( och kanske torsdag då hans mormor kanske ville låna honom ) vips blev det bara tre dagar! :)

Måste tagga igång för träning den här veckan. Vet inte riktigt hur jag ska få till det men på något sätt så löser det sig säkert. Blev ju inget benpass igår som det stod på schemat. Kände mig inte så pigg efter lördagskvällen.. Men det fick det vara värt!

Tack tjejer för en kul kväll ute i Gävle. Det måste vi göra om!

.m.

Mot Ikea med Lotta, Johanna och Magda!

Kategori:

Idag är det lite segt måste jag säga... Meeeeen det var en skit kul kväll igår så det är lätt värt det :)

Nu ska vi styra kosan mot Valbo! Julpyntshopping tror jag det blir! Och lite mat och KAFFE :)

Lägger upp några bilder från igår :)

Ha en fin dag i solen :)

Kram

.M.

Dax för utgång...

Kategori:

Nu ska vi ut och göra stan i Gävle. Det är jag, Magda, Lotta och Johanna!

Lägger upp lite bilder...
Ni ser bland annat mitt ena inköp idag, min peplumtopp från Lindex! I love it!!!

.M.

Jag och Bamse!

Kategori:

Vi är uppe och skrotar runt, jag och min lilla nallebjörn! Det obligatoriska morgonkaffet är drucket, och Bamse har ätit och varit ut och snabbkissat på gården. Ska strax ge oss ut bara vi två på en morgonpromenad. Husse ligger och snoozar ett litet tag till. Ska bege oss till gymmet om en timme. Skööönt!
Båda två satt och längtade dit igår.

Hm. Nu tog Bamse sin pipleksak. Undrar vad husse tycker om det det här tiden på dygnet ;) hihihi.

Sedan ska vi in en snabbis i någon butik. Måste hitta något att ha på mig ikväll... Jobbigt annars om jag måste gå naken... Lite kallt för det. Haha. Lägger in en bild sen på mitt inköp.

Ha en fin morgon!

Och kom ihåg att uppskatta nuet.

.M.


Inlägget blev aldrig upplagt tydligen...
Jag och Bamse var uppe vid sju!!!


Nu sitter jag och Matte och äter en välförtjänt hotellfrukost efter gymmet. Har tränat intervaller på löpbandet. Matte körde bröst, axlar och tricep. Han lyckades göra illa axeln, men vi får hoppas det går över.

Ska springa en SNABB vända på stan bara. Sen hem till Bamse som är med mormor : )

.M.

" i kroppen min "

Kategori:

Jag har precis läst igenom en hel drös med inlägg i bloggen " i kroppen min". Det är Kristian Gidlund från gruppen Sugarplum fairy som skriver om sin obotliga cancer. Om att han kommer dö.

Men vet inte när.

Gud vad jag blev påverkad av att läsa allt. Sitter här med gråten i halsen...

Otroligt att han verkar så stark.

LÄS det! Ni måste.





Åh vad jag är glad för livet.
Jag älskar att leva.
Det är så mycket jag vill göra och uppleva.
Jag ska verkligen ta vara på och vara glad för varje sekund!
Gör det du med.

.M.

Skön, kort promenad i snön :)

Kategori:

Idag står vila på schemat. Men jag kände för att gå ut och få lite luft i alla fall! Men idag fick jag gå själv för Bamse hade redan åkt med husse till jobbet! Ca 30 minuters promenad blev det! Skönt! Och ljust är det ute när det är vitt på backen.

Igår fick jag ett brev på posten från Studiefrämjandet som gjorde mig så glad ( och överraskad). Trodde inte att jag och Bamse skulle få gå någon kurs förrän i vår! Men se vad fel jag hade. Nu är det tydligen dags för allmänlydnad. :) Kommer bli spännande att se hur det går, och vad för andra hundar som är med. Kanske är någon som vi gick valpkurs med! Återstår att se...

Ha en fin dag!

.M.

Köpsugen!

Kategori:

Har tittar runt lite på Lindex.se och hittade några godbitar som jag gärna skulle hänga in i min garderob.
Tycker att dom har fått mycket snygga kläder där! Är det för att man själv blivit äldre och ändrat stil? Eller är det dom som ändrat sin inriktning? Vad tycker ni?

Här kommer lite pics!

.M.

SNÖ!!!! :)

Kategori:

Ingen blir nog gladare än jag när det kom lite vitt på marken idag :) Jag älskar ju snön. Och speciellt när det varit så grått och regnigt sista tiden.

Bamse fick vara med om sin första snö idag. Även om det var ganska snålt. Men det märktes att han tyckte det var kul. Han blev alldeles sprallig och sprang runt med nosen i backen :) så kul att se.

Nu har vi precis gjort ett kvällspass på gymmet. Det gick bra. Men de flesta muskler i min kropp är väldigt stela och trötta sen tidigare pass. Vi har verkligen hårdstartat! Det som är så himla frustrerande är att jag tror att jag fötts utan magmuskler. Dom finns helt enkelt inte där. Det kanske är Usain Bolt eller Sanna Kallur som fått mina. Hm... Dom verkar ju ha lite extra....

Kram och God natt!

.M.

Promenad med bästa Bamse!

Kategori:

Har blivit en PW med Bamse idag! Han ska nämligen med mig på jobbet. Är ju mest med husse om dagarna! Men idag är det min tur!! Härligt! Får ju inte så mycket tid annars med min älskade Bamse under vardagarna! Blir bara en knapp timme på morgonen och några timmar på kvällen! Men idag... Haha. Då jäklar! :) Lätt att få så dåligt samvete. Men han har ju det så himla bra så det dåliga samvetet har man i onödan! Han är ju jämt med husse och dom har ju så mycket kul tillsammans!

Vi fick till en 45 minuters promenad! Skönt med frost ute tycker jag!! Verkar bli fint väder idag. Och det är ju efterlängtat!

Ikväll blir det styrka på gymmet! Biceps, rygg och mage!


Ha det fint!

.m.

YES! I made it!

Kategori:

Jag fixade att jogga dom 5 kilometrarna! Det gick sakta, men det viktiga är att jag gjorde det! Utan ett enda stopp! Känns väldigt gott med frukost nu! :)

Idag har jag mitt Londoninköpta halsband! Jag gillar ju halsband. Och gärna lite maffiga. Då kan kläderna vara ganska enkla, utan att det känns tråkigt!

Snart beger jag mig av till jobbet. Ikväll ska Lotta få lite färg i håret! Ska se om jag får lägga upp före och efter bilder på det :) vi får se vad hon säger om det.

Ha en bra dag. Hur klyschigt det än låter, TA VARA PÅ DAGEN, för den går inte i repris!

Kram

.M.

På väg ut på premiärmorgonjogg!

Kategori:

Ja nu jäklar är det dax. Med ben tunga och stela som stockar.
Men med mitt morgonkaffe i magen så tror jag att det här kommer gå vägen! Använder mig av runkeeper så jag ser att det blir dom där 5 kilometrarna!

Lycka till, Marie!

.M.

Träningen avklarad...

Kategori:

... och fy vad jag är svag!!! HERREGUD!!!!! Men det är väl det jag ska få ordning på är det meningen!
Idag körde vi axlar, triceps och bröst. Känner att hela kroppen är så himla ovan och jag blir trött överallt! :) men skön känsla efteråt när man knappt orkar lyfta armarna.
Vi skulle avsluta med dips på bänk. 3 x så många gånger man orkar.. Och för mig blev det 3 x 0 idag... Var totalt slut i mina stackars armar! Ojoj. Men snart orkar jag nog göra några i alla fall. Annars jäklar!

Imorgon ska jag ( är i alla fall planen ) springa 5 km innan frukost. Annars blir det promenad. Har fortfarande väldigt mycket träningsvärk benen...


Nu ska vi hem och äta sen middag! Korv i ugn och hemmagjort potatismos. Finns det något goare än körv?
Bamse han fick vara hos sin morfar och mormor under vårat träningspass. Han tog med åsnan och verkade inte misstycka. Värre med mitt dåliga samvete.

God natt på er!

.M.

Kaffepaus :)

Kategori:

Lite kaffe på jobbet är ett måste. Är det något jag är "beroende" av så är det mitt kära kaffe. Med mycket mjölk :) mums!

Laddar för träning ikväll! Längtar verkligen! Ska köra ett pass för mina axlar ( välbehövligt i jobbet ) , triceps och bröst! Pepp!!!!!

Ha en underbar dag i solen!!!

.M.


Btw! Här får ni en till inspirationsbild på hår! Elin Klings nya burr! Snyggt tycker jag! Vad tycker ni?

Fortsättning på gårdagens hårbloggande :)

Kategori:

Smaklig spis ;)

Hm.. Alla bilder kom inte med i föregående inlägg... Så vi provar igen ... :)

Kategori:

Och vips så var det kväller...

Kategori:

Min jobbdag bara skenade förbi... Betyder det att man har kul på jobbet? Jo jag tror bestämt det!

Tänkte ge er lite hårinspiration för den här hösten och vintern! Vi var ju nyligen i London på hårmässa...

Här kommer lite bilder därifrån och lite annat...

.M.

God måndag!

Kategori:

Det tråkiga vädret verkar fortsätta... Men det är väl bara att klä sig och gå ut....

En timmes pw fick jag ihop. Svårt i en sådan här liten by att få ihop en långrunda utan att passera samma ställe två ggr... om man inte vill ge sig ut i skogen förstås. Men det hade jag ingen lust med imorse då det var helt kolmörkt ute... Men det ljusnar väldigt mkt på en timme...

Första dagen på den här veckan har precis börjat... Och jag gissar att den kommer gå lika fort som den brukar!

Idag har jag fjädrar i håret. Ett enkelt sätt att piffa upp vardagshåret lite lagom :)

Ha en fin dag!

.M.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3507258/images/2012/pic_5084eab1ddf2b373fd003b0d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3507258/images/2012/pic_5084eb39e087c322dd3ffde2.jpg" class="image">

Bullfika och träning!

Kategori:

Ja båda delar har vi hunnit med idag! Både tränat och fikat!
Min söta mamma hade bakat både butterkaka, mjuk pepparkaka vanliga bullar som hon bjöd på :) MUMS!
Bra uppladdning inför gymmet tänker jag;) jojomensan...


Jag och Bamse var ute och kastade boll på en äng hemma i byn och på vägen bredvid där stötte vi på en hög med björnbajs... Tror jag det var i alla fall! Det var en rejält stor hög med lingon i... Känns lite ruggigt eftersom att det bara är några hundra meter hemifrån oss.... Men Björne är förhoppningsvis snäll :)


Benpasset gick bra. Men fy sjutton va jobbigt det är att köra ben! Man blir trött i både kropp och knopp! Det var Mattes första benpass någonsin :) Vi får se om vi kommer kunna gå imorgon.. Troligtvis inte...

Imorgon står bara PW på träningsschemat, och det innan frukost. Får köra en runda, antagligen väldigt stelbent :) kommer nog gå lustigt imorgon...

Solsidan och soffmys om några timmar!!!

Kram

.M.

God morgon!

Kategori:

Jag är uppe med tuppen idag.., som de flesta mornar nu för tiden. Undrar vad som gått snett där ;) Nej då jag tycker faktiskt att det är skönt att vara uppe tidigt. Känns som om att dagen blir mycket längre. Och så älskar jag morgontimmarna när man kan tända ljus och sitta och mysa med en kopp kaffe i soffan. Och jag har precis tittat på en Nalle Puh-film. :) det jag väntar på är Nyhetsmorgon. Kommer ihåg att jag tyckte att det var så tråkigt när jag var yngre, och det var det program som mamma ville se. Hm. Och nu är jag likadan :)

Idag väntar ett gympass för våran del! Benstyrka står på schemat för min del! Vi skrev in oss på gymmet i onsdags! I torsdags blev det ett pass för rygg, mage och biceps! Igår ett intervallpass på löpbandet och lite magövningar.
HERREGUD vad otränad jag blivit! Inte så konstigt kanske om man inte tränat på över ett år....men nu skärpning! Och det känns så himla kul. Längtar till gymmet!

Matte ska ner och jobba lite först hos mami och papi! Strax klar med deras badrum!

Nu ska jag mysa framför nyhetsmorgon!



GOD MORGON!

.M.